Vindeau îmbrăcăminte şi încălţăminte purtând mărci identice sau similare cu mărci protejate. Toată marfa a fost confiscată

Vindeau îmbrăcăminte
şi încălţăminte purtând mărci identice sau similare cu mărci protejate. Toată
marfa a fost confiscată

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice a efectuat o razie în zonele frecventate de comercianţii de îmbrăcăminte şi încălţăminte din Brăila, descoperind mai multe persoane care vindeau produse contrafăcute.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 2 februarie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Brăila au desfăşurat o acţiune pe raza municipiului privind comercializarea de produse contrafăcute.

”În urma activităţilor desfăşurate, au fost identificaţi trei comercianţi care aveau expuse la vânzare articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte purtând mărci identice sau similare cu mărcile protejate”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Bunurile au fost confiscate, iar poliţiştii au deschis trei dosare penale pentru punere în circulaţie a unui produs purtând însemne identice sau similare cu o marcă întregistrată pentru produse identice ori similare, conform legii 84/ 1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: