Vindeau canabis elevilor ca pe bomboane. DIICOT Brăila a reţinut patru persoane suspectate de trafic de droguri

Vindeau canabis elevilor ca pe bomboane. DIICOT Brăila a reţinut patru persoane suspectate de
trafic de droguri

Drogurile erau procurate de la dealeri din Galaţi Foto: Adevărul

Procurorii DIICOT Brăila i-au reţinut pentru 24 de ore pe Mocanu Adrian, Albert Gumidi Eduard, Peticaru Alexandru Cătălin şi Radu Marian Robert, suspectaţi de trafic de droguri de risc şi operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Ştiri pe aceeaşi temă

La data de 30.05.2015, Albert Gumidi Eduard şi Mocanu Adrian au fost surprinşi în flagrant în municipiul Brăila în timp ce procurau de la Radu Marian-Robert o cantitate de substanţă vegetală, cel mai probabil canabis.

În urma verificărilor, procurorii DIICOT Brăila au ajuns la concluzia că au de-a face cu o grupare infracţională specializată în traficul de droguri.

”În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2015-2016, inculpaţii  Mocanu Adrian, Albert Gumidi Eduard, Peticaru Alexandru Cătălin şi Radu Marian Robert  au distribuit  droguri de risc şi substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, pe raza municipiului Brăila, îndeosebi în rândul elevilor, acestea fiind procurate de la dealeri din municipiul Galaţi”, susţin procurorii DIICOT Brăila.

În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate cantităţi de canabis, substanţe vegetale şi substanţe pulverulente, pliculeţe tip „zipp-lock”, bani, cântare electronice, grindere şi înscrisuri cu valoare probatorie.

Acţiunea  a fost efectuată cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Brăila.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: