VIDEO Tânărul care se droga cu prenadez şi ameninţa poliţiştii cu un cuţit a fost trimis în judecată

Momente de groază trăite de brăileni

Parchetul l-a pus sub inculpare pe bărbatul care i-a speriat serios pe trecători, călătorii din Gara CFR din Brăila şi poliţişti în urmă cu trei săptămâni după ce a început să ameninţe pe toată lumea cu un cuţit. Oamenii legii nu au reuşit să îl imobilizeze pe agresor după minute bune de fugăreală în plină stradă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii l-au trimis în judecată pe Ionuţ Ciprian Sandu, un brăilean de 34 de ani, pentru trei infracţiuni de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Tânărul a semănat panică în gara CFR din Brăila pe 21 septembrie după ce s-a drogat cu prenadez şi a început să ameninţe trecătorii, călătorii din gară şi poliţiştii sosiţi la faţa locului cu un cuţit.
 
Bărbatul a ieşit apoi în stradă şi a început să atace pe oricine îi ieşea în cale. Mai mulţi trecători, dar şi poliţişti sosiţi la faţa locului au încercat în mai multe rânduri să îl dezarmeze pe agresor, dar nu au reuşit pentru că acesta se mişca extrem de rapid.
 
S-a ajuns astfel la situaţia tragicomică ca poliţiştii şi agresorul să se alerge reciproc, până când oamenii legii au reuşit într-un final să îl imobilizeze pe individ. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările