VIDEO Un tânăr drogat a semănat panică în Gara CFR din Brăila. Individul ameninţa călătorii, şoferii şi poliţiştii cu un cuţit

VIDEO Un tânăr drogat a semănat panică în Gara CFR din
Brăila. Individul ameninţa călătorii, şoferii şi poliţiştii cu un cuţit

Agresorul nu a ezitat să îi atace şi pe poliţişti cu cuţitul Foto: Adevărul

Persoanele care aşteptau astăzi pe peronul gării din Brăila, dar şi mai mulţi şoferi au trăit astăzi momente de groază după ce un bărbat a pătruns în sala de aşteptare cu un cuţit şi a început să ameninţe pe toată lumea. Nici poliţiştii nu au reuşit să îl imobilizeze pe agresor decât după minute bune de fugăreală în plină stradă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai mulţi brăileni care se găseau în Gara CFR sau în imediata vecinătate a acesteia au trecut astăzi dimineaţă prin clipe de coşmar după ce s-au trezit atacaţi de un tânăr înarmat cu un cuţit. Bărbatul a ieşit apoi în stradă şi a început să atace pe oricine îi ieşea în cale.
 
Mai mulţi trecători, dar şi poliţişti sosiţi la faţa locului au încercat în mai multe rânduri să îl dezarmeze pe agresor, dar nu au reuşit pentru că acesta se mişca extrem de rapid. S-a ajuns astfel la situaţia tragicomică ca poliţiştii şi agresorul să se alerge reciproc, până când oamenii legii au reuşit într-un final să îl imobilizeze pe individ. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.
 
 
Bărbatul a fost ulterior identificat, fiind vorba de Ionuţ Ciprian Sandu, un brăilean de 34 de ani, o mai veche cunoştinţă a poliţiştilor, având în vedere că este consumator de droguri. Tânărul a fost condus la spitalul de psihiatrie pentru a evaluat, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ultraj, precum şi port şi folosirea unei arme albe.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările