VIDEO Seară magică pentru toţi copiii: a venit Moş Crăciun

VIDEO Seară magică pentru toţi copiii: a venit Moş Crăciun

Cel mai aşteptat personaj din lume a ajuns la copiii cuminţi FOTO Alina Tatu

Un an întreg i-au scris scrisori, l-au aşteptat iar azi noapte Moşul a încercat să le împlinească toate dorinţele. Puţin după lăsarea serii, Moş Crăciun a trecut pragul celor cuminţi, a împărţit cadouri şi a promis că va trece şi la anul.

Bătrânul cu barbă albă aşteptat cu sufletul la gură şi-a făcut apariţia în sfârşit, aseară, când a împărţit cadouri atât celor mici cât şi celor mari. Cel mai puternic personaj al lumii a fost primit cu braţele deschise şi ajutat să intre în casă. Din păcate vremea de afară nu i-a permis moşului să vină cu sania, astfel că a apelat la o trăsură cu doi cai.


Cu barba albă şi lungă, haina roşie îmblănită, Moş Crăciun a pornit în noaptea de Ajun să împartă cadouri copiilor cuminţi din întreaga lume. Astfel, a ajuns şi în România la o familie numeroasă. Copii l-au aşteptat cum se cuvine, cu lapte cald şi biscuiţi.


Când şi-a făcut apariţia la usă, copiii au sărit imediat să-l ajute, ştiind că personajul cel mai iubit din lume este bătrân. Drumul lung tocmai din Laponia l-a cam obosit pe moş, însă nu s-a dat bătut şi a reuşit să ajungă la toţi copiii.

Toată familia Desculţu, în frunte cu Rebeca şi Amalia, l-a aşteptat pe Moşul în pragul casei şi pentru că au fost cuminţi cu toţii au primit cadourile mult dorite. Toate acestea, evident, în schimbul poeziilor recitate de copilaşi.

După ce a terminat de împărţit cadourile, Moşul i-a îndemnat pe toţi cei prezenţi să fie cuminţi pentru ca acesta să ajungă şi la anul. 

Citiţi şi 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: