VIDEO Partidă de sex nebun, în plină zi, la marginea unui bulevard intens circulat din Brăila. Ce au păţit protagoniştii scenei indecente

VIDEO Partidă de sex nebun, în plină zi, la marginea unui bulevard intens circulat din Brăila. Ce au păţit protagoniştii scenei indecente

Sex la marginea unui bulevard din Brăila FOTO captura VIDEO

Imaginile filmate de un taximetrist au ajuns pe reţelele de socializare şi au stârnit un val de indignare. Poliţia i-a prins pe cei doi amorezi fără ruşine, în urma unui apel prin serviciul 112. Exhibiţioniştii s-au ales cu dosare penale.

Scenă halucinantă, zilele trecute, la marginea unui bulevard intens circulat din oraşul Brăila. Două persoane – cuplu tradiţional, format dintr-un bărbat şi o femeie – făceau sex nebun, la vedere, pe spaţiul verde, la niciun un metru de marginea străzii pe care treceau în ritm ameţitor maşinile.

Momentul a fost filmat de un taximetrist care s-a oprit pe partea cealaltă a bulevardului, după ce în prima fază a crezut că ar fi vorba de un accident de circulaţie. Omul a afirmat că iniţial a avut impresia că ar putea fi vorba de o încercare de resuscitare a unei persoane accidentate, însă apoi s-a lămurit că, de fapt, asista la o partidă de amor în public.

Deoarece totul se întâmpla cam în timpul prânzului, adică în lumina puternică a zilei, numeroşii martori la scenă i-au huiduit copios pe protagonişti, fără însă ca aceştia din urmă să se sinchisească.

„N-aveau nicio treabă cu ce se întâmpla în jurul lor. Îşi vedeau nestingheriţi de treabă, fără să le pese că e indecent, că e ilegal, că lumea îi huiduie”, a declarat un martor ocular.

Filmarea a stârnit un imens scandal de internet, mulţi dintre cei care au comentat la postare fiind de părere că momentul surprins de cameramanul amator este relevant pentru lipsa de activitate a Poliţiei Locale, care se ocupă de controale de mediu, de filtre rutiere şi de controale economice la firme în loc să se ocupe de esenţial: ordinea publică.

În cele din urmă, autorităţile s-au sesizat (ca urmare a unui apel prin serviciul 112) şi au reuşit să-i identifice pe protagoniştii partidei de amor la vedere. Este vorba de un bărbat de 34 de ani, din Brăila şi de o femeie de 48 de ani din Călăraşi.

Cei doi nu se cunoaşteau dinainte, partida de sex fiind ad-hoc, după ce s-au împrietenit rapid la o stică de vodcă băută în acelaşi loc unde s-a consumat şi amorul fără perdea: la marginea străzii.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Brăila, aventura exhibiţionistă a celor doi va avea finalitate în Justiţie pentru că ambii s-au ales cu dosar penal pentru „ultraj bunelor moravuri”.

Conform articolului 375 din Noul Cod Penal, „fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală, alta decât cea la care se referă art. 374, ori săvârşeşte acte de exhibiţionism sau alte acte sexuale explicite se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: