VIDEO Ofiţerii anticorupţie au filmat un flagrant  de dare de mită. Concubina unui deţinut, reţinută şi propusă la arestare

VIDEO Ofiţerii anticorupţie au filmat un flagrant  de dare de mită. Concubina unui deţinut, reţinută şi propusă la arestare

Imagine din timpul flagrantului DGA de la Brăila FOTO Captura video

Incidentul s-a petrecut marţi, 5 septembrie, în Brăila. O femeie a încercat să mituiască un lucrător al penitenciarului din localitate pentru a livra concubinului ei, aflat după gratii, telefoane şi cartele SIM.

Ştiri pe aceeaşi temă

Încercare de corupere a unui angajat al Penitenciarului din Brăila. La data de 5 septembrie 2017, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Brăila, au fost delegaţi de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila să pună în executare un mandat de aducere la audiere a numitei C.I.P., din municipiul Brăila, pentru cercetări privind săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Faţă de aceasta s-a dispus reţinerea cu mandat pentru 24 de ore, urmând ca miercuri să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În fapt, la data 2 septembrie 2017, ofiţerii D.G.A. - S.J.A. Brăila au fost sesizaţi cu privire la faptul că P.M., deţinut în arestul unităţii de poliţie din localitate, i-a oferit unui agent de poliţie suma de 150 lei pentru a-l determina să-şi încalce atribuţiile de serviciu, respectiv să introducă în arest bunuri interzise la deţinere, banii urmând să-i fie oferiţi de către C.I.P., concubina deţinutului.

Sesizarea a fost înaintată de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, procurorul de caz dispunând activităţi specifice de administrare a probatoriului, asupra celor două persoane fiind efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, instigare la dare de mită şi instigare la introducerea în mod ilicit de telefoane mobile şi alte mijloace de comunicare la distanţă, cartele SIM, dispozitive de tip GPS, modem de internet, medii de stocare a datelor şi alcool.

Ofiţerii D.G.A. – S.J.A. Brăila desfăşoară în continuare activităţi de cercetare penală dispuse prin ordonanţele de delegare emise în cauză.

citeste totul despre: