VIDEO Imagini uluitoare pe şosea. Cum îşi pun în pericol viaţa mai mulţi tineri, făcând exhibiţii pe acoperişul unei maşini

VIDEO Imagini
uluitoare pe şosea. Cum îşi pun în pericol viaţa mai mulţi tineri, făcând
exhibiţii pe acoperişul unei maşini

Foto: captură video

Pe imaginile surprinse de un amator se vede cum un grup de patru tineri, printre care se află şi un adolescent, călătoresc pe plafonul unei maşini, iar unul dintre aceştia se apleacă periculos pentru a rupe frunze şi crengi din copacii pe lângă care trece autovehiculul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un şofer care a călătorit duminică, 21 iulie, în zona barajului Vidraru a rămas mască după ce a ajuns din urmă un autovehicul înmatriculat în Brăila, pe plafonul căruia călătoreau patru tineri, printre care se afla şi un adolescent.

Conducătorul auto a filmat momentul, surprinzând gestul inconştient al tinerilor, care şi-au pus viaţa în pericol pentru a face ceva ieşit din tipare. Mai mult decât atât, unul din aceştia se apleacă din când în când pentru a rupe crengi  din copacii pe lângă care trece maşina.

Asta în condiţiile în care acţiunea tinerilor i-a pus într-un real pericol, o frânare bruscă a şoferului putând să se încheie cu o tragedie. Filmuleţul a devenit viral după ce a fost postat pe reţelele de socializare, numeroase persoane condamnând gestul iresponsabil al tinerilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: