VIDEO Explozie urmată de un incendiu puternic la o grădiniţă. Jumătate din acoperişul clădirii a fost spulberat de suflul deflagraţiei

VIDEO Explozie urmată de un incendiu puternic la o
grădiniţă. Jumătate din acoperişul clădirii a fost spulberat de suflul
deflagraţiei

Foto: captură video

Unul dintre corpurile de clădire ale şcolii din localitatea brăileană Movila Miresii,  în care funcţionează grădiniţa, a fost distrus de un incendiu. Modul cum s-a produs explozia este un mister, în condiţiile în care clădirea nu era racordată la gaze, iar în interior a fost găsită o butelie care nu a fost afectată de flăcări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii au intervenit duminică, 21 iulie, pentru stingerea unui puternic incendiu izbucnit într-unul dintre corpurile de clădire în care funcţionează grădiniţa din localitatea Movila Miresii.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila s-au luptat trei ore pentru a stinge flăcările. Incendiul a fost precedat de o explozie, în urma căreia jumătate din acoperişul clădirii a fost proiectat la o distanţă apreciabilă. 

Deocamdată rămâne un mister ce anume a putut provoca explozia, în condiţiile în care imobilul în care funcţionează grădiniţa nu era racordat la gaze, iar în interior s-a găsit o butelie care nu a fost afectată de incendiu.

Flăcările au produs daune considerabile clădirii, care va trebui acum să fie refăcută complet. Incendiul a distrus ferestrele, acoperişul, mobilierul, calculatoarele, dar şi arhiva şcolii.„Voi renunţa la un proiect de asociere cu Consiliul Judetean si vom încerca să refacem clădirea grădiniţei până începe anul şcolar, în septembrie. L-am informat şi pe preşedintele Consiliului Judeţean, care va veni mâine la faţa locului, să vadă situaţia. Din păcate, toate documentele din arhiva şcolii au ars. Explozia a avut un suflu foarte puternic”, a declarat Dumitru Panţuru, primarul comunei Movila Miresii pentru site-ul debraila.ro.

Pompierii au declanşat o anchetă pentru a afla cauza declanşării exploziei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: