VIDEO Dorel de Brăila. Un şofer a fost pe punctul să provoace un accident rutier după ce a răsturnat zeci de cărămizi pe şosea

Şoferul imprudent a fost la un pas să provoace un accident

Un brăilean care conducea o autoutilitară a uitat că are remorca plină de cărămizi şi a luat o curbă din scurt, aruncând materialele de construcţie direct pe şosea. Cărămizile au fost la un  pas să lovească o altă maşină care venea pe contrasens.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un incident ce se putea transforma într-un accident de circulaţie s-a produs astăzi la intersecţia străzilor Comuna din Paris şi Baldovineşti din Brăila. Şoferul unei autoutilitare plină cu cărămizi a intrat cu viteză în curbă, iar o parte dintre acestea au zburat pe şosea.

Chiar în acel moment, pe contrasens venea o altă maşină, dar  cărămizile nu au lovit autoturismul. În zona unde s-a produs incidentul era şi un marcaj pietonal, dar, din fericire, niciun pieton nu traversa strada la acel moment.

Circulaţia a fost îngreunată minute bune de cărămizile căzute pe şosea. În zonă au ajuns şi poliţiştii de la Ordine Publică, dar aceştia nu au considerat necesar să-l amendeze pe şoferul vitezoman. ”Dorel” a strâns repede cărămizile, iar traficul a revenit la normal.

   

citeste totul despre: