VIDEO Dorei de Brăila. Cum acoperă în bătaie de joc muncitorii gropile pline cu apă cu mixtură asfaltică

VIDEO Dorei de
Brăila. Cum acoperă în bătaie de joc muncitorii gropile pline cu apă cu mixtură
asfaltică

Foto: Facebook

Câţiva muncitori ai firmei care se ocupă de repararea străzilor din Brăila au fost surprinşi de un bărbat când toarnă asfalt în ditamai băltoaca, fără să li se pară nimic în neregulă. Nici comentariile brăilenilor strânşi la faţa locului şi nici faptul că sunt filmaţi nu i-a deranjat prea mult.

Ştiri pe aceeaşi temă

O scenă desprinsă parcă din filmele cu proşti s-a derulat zilele trecute la Brăila. Un bărbat care trece pe strada Roşiori, în zona cuprinsă între străzile Şcolilor şi Primăverii, observă cum mai mulţi muncitori aruncă mixtură asfaltică direct în gropile pline cu apă.

Muncitorii lucrează la firma Micatis, cea care are contract cu municipalitatea pentru a repara străzile din Brăila. Bărbatul începe să îi apostrofeze pe muncitori în timp ce filmează lucrarea de mântuială pe care o fac aceştia pe banii contribuabililor, dar nimic nu pare să îi determine pe aceştia să se oprească.

Înregistrarea video a fost postată ulterior pe reţelele de socializare, stârnind reacţii vehemente din partea celor care au vizionat-o. La scurt timp după acest moment, primarul Brăilei, Marian Dragomir, a reacţionat tot pe o reţea de socializare, cerând concedierea urgentă a muncitorilor care au fost protagoniştii întâmplării amintite.

”Acum câteva minute i-am solicitat proprietarului Micatis să îi dea afară pe idioţii care puneau frizura asfaltică într-o groapă plină cu apa pe o stradă. Nu mă interesează că este firma lui şi sunt angajaţii lui, când afectează imaginea unui oraş prin lucrări în bătaie de joc. Solicit celor de la tehnic şi dirigintelui de şantier să urmărească permanent lucrările şi să nu mai permită astfel de prostii. Normal că nu se plăteşte aşa ceva. Proprietarul Micatis mi-a transmis faptul că respectivii nu au respectat procedura şi normativele si vor fi daţi afară de la societatea lui pentru a nu se mai întâmpla astfel de evenimente. Le mulţumesc celor care mi-au dat posibilitatea să iau măsuri concrete”, a scris edilul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările