VIDEO Comerciant filmat în timp ce injecta pepenii cu un lichid. Ce măsuri au luat autorităţile împotriva vânzătorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: captură video
Foto: captură video

Un comerciant dintr-o piaţă din Brăila a fost filmat în timp ce injecta pepenii pe care îi vindea cu un lichid, cel mai probabil apă. Imaginile au ajuns pe reţelele de socializare, stârnind indignarea a numeroase persoane care cred că gestul vânzătorului a pus în pericol viaţa consumatorilor.

Un brăilean a surprins un vânzător dintr-o piaţă din Brăila care injecta pepenii pe care îi scosese la vânzare cu un lichid. Bărbatul a filmat scena şi a postat imaginile pe Facebook.

„Uite băi, bagă apă, ca să tragă la cântar”, constată revoltat brăileanul care a filmat scena. După ce a vizionat filmuleţul, primarul oraşului Brăila a anunţat măsuri dure împotriva comerciantului.

„Administraţia Pieţelor l-a evacuat pe individul care injecta pepenii cu seringa. Nu avem drept de control în domeniul sanitar veterinar sau al sănătăţii populaţiei, dar injectarea cu apă sau cine ştie ce substanţă a pepenilor cu seringa este un gest incalificabil. Vom pune la dispoziţia instituţiilor cu drept de control toate informaţiile privind persoana respectivă. Am aflat din presă că un comerciant a fost filmat în timp ce injecta pepenii în Cartierul Hipodrom. Administraţia Pieţelor şi Târgurilor Brăila a procedat legal în limita competenţelor sale - l-a evacuat. Cât timp voi fi primar, acel individ nu va mai primi dreptul de a comercializa produse în municipiul Brăila! Aceleaşi măsuri vor fi aplicate şi altor persoane care vor face lucruri similare”, a anunţat Marian Dragomir, primarul oraşului Brăila, pe pagina personală de Facebook.Sute de brăileni s-au arătat şocaţi de gestul vânzătorului, unii dintre aceştia considerând că bărbatul nu îşi înşela doar clienţii la cântar, dar le punea şi viaţa în pericol, în condiţiile în care a folosit o seringă nesterilizată, cu care a injectat în pepeni un lichid necunoscut.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite