VIDEO Borna kilometrică devenită viral care demonstrează că Dorel lucrează la Brăila

VIDEO Borna kilometrică devenită viral care demonstrează că Dorel lucrează la Brăila

Borna kilometrică devenită virală pe Internet

Nu contează de unde vii şi unde te duci. Dacă eşti la 7 kilometri de Brăila ajungi în zona crepusculară. În orice direcţie ai merge ajungi tot la Brăila.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un video care demonstrează clar că Dorel s-a mutat şi lucrează la Regia dr Drumuri Brăila a ajuns viral pe Internet. Un şofer profesionist, angajat al unei firme de Logistică, s-a pierdut, probabil, la şapte kilometri de Brăila şi şi-a dat seama că nu se poate baza pe bornele kilometrice.

Clipul filmat de el a ajuns în câteva zile la peste 65.000 afişări şi aproape 1.000 de redistribuiri.  

Una dintre ele afişează inscripţia Brăila - 7km şi Baldovineşti - 3km pe ambele feţe. Borna se află pe DN 2B, drumul care leagă Buzăul de Galaţi.
 
Gafa de proporţii le aparţine angajaţilor Consiliului Judeţean Brăila, cei care sunt însărcinaţi cu montarea bornelor kilometrice. 
 
Această problemă nu este singulară. În urmă cu şase ani, pe drumul dintre Galaţi şi Brăila bornele kilometrice afisau informaţii greşite referitoare la distanţă. Astfel, după ce credeai că mai ai 13 kilometri până la Galaţi vedeai că distanţa se scurtează imediat la 7 kilometri şi apoi revine la 11 kilometri. 
 
Noroc că până şi orbul nimereşte mereu Brăila.
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările