Veteranii de război şi militarii în suferinţă n-au fost uitaţi în vremurile grele ale pandemiei

Veteranii de război şi militarii în suferinţă n-au fost uitaţi în vremurile grele ale pandemiei

Darurile pregătite de comandantul şi preotul garnizoanei din Brăila FOTO ADJ

Preotul de la Capela „Sfinţii Mucenici Brâncoveni” din cadrul Garnizoanei Brăila, împreună cu generalul de brigadă Vasile Ionescu, au oferit daruri, de Paşti, celor aflaţi în nevoie şi suferinţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu prilejul sfintei sărbători a Învierii Domnului, preotul de la Capela „Sfinţii Mucenici Brâncoveni” din cadrul Garnizoanei Brăila, împreună cu generalul de brigadă Vasile Ionescu şi alţi militari au desfăşurat o activitate social-filantropică care i-a vizat pe cei aflaţi în suferinţă şi nevoie.

Prin această activitate au fost oferite daruri (constând în special în alimente: zahar, ulei, făină, orez, paste făinoase, paste de tomate, carne, mezeluri, cozonac, fructe şi dulciuri) pentru 20 de persoane, printre care veterani de război, militari de la unităţile garnizoanei cu probleme grave de sănătate şi alţi credincioşi, vârstnici, bolnavi şi cu situaţii materiale precare.

Cu acest prilej, beneficiarii au primit de la preot şi cărţi, revista eparhială „Călăuza Ortodoxă”, Pastorala de Sfintele Paşti şi iconiţe cu Învierea Domnului. Acţiunea va fi continuată şi în Săptămâna Luminată, fiind vizate şi alte persoane aflate în dificultate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările