Verificări de amploare la taximetriştii din Brăila. Ce nereguli au constatat poliţiştii de la Rutieră

Verificări de
amploare la taximetriştii din Brăila. Ce nereguli au constatat poliţiştii de la
Rutieră

Foto: arhivă Adevărul

Controalele oamenilor legii au vizat încălcarea legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi de închiriere şi a O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, 27 iunie, în intervalul orar 06,00 – 10,00, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Brăila au desfăşurat, pe raza municipiului, o acţiune privind combaterea nerespectării prevederilor legale de către conducătorii vehiculelor ce efectuează activităţi de transport persoane în regim de taxi.

”Cu această ocazie au fost aplicate 34 de sanţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 7.000 de lei, dintre care 25 conform legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi de închiriere şi 9 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice”, a declarat subinspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

De asemenea, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce un permis de conducere şi a fost ridicat un certificat de înmatriculare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: