UP-DATE: Plângere penală împotriva agentului de pază care a lovit-o pe telefonista de la Spitalul Judeţean Brăila

Liliana Popescu telefonista agresată de agentul de pază al firmei DIOP care asigură paza şi protecţia Spitalului Judeţean de Urgenţe a declarat că va depune plângere penală împotriva gardianului firmei DIOP care a agresat-o.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am venit la schimbul II şi am intrat ca de obicei cu maşina către locul meu de parcare pe care-l ocup de mai bine de opt ani de când mi-am cumpărat autoturismul. Agentul m-a oprit şi mi-a spus sec că nu am voie să intru. I-am spus că sunt salariata spitalului dar mi-a zis că el face legea la poartă şi să plec cu maşină cu tot. Am încercat să intru totuşi deplasând maşina iar individul care era pe partea stîngă s-a aşezat în faţa maşinii şi m-a pocnit cu pumnul în obrazul stâng", ne-a declarat femeia de 43 de ani care este telefonistă în spital de 21 de ani şi nu înţelege de la ce a pornit această agresiune.

De la UPU unde a fost consultată a fost trimisă să facă o radiografie în zona loviturii al secţia ORL.

Înainte de a ajunge la sala de radiografie, Liliana Popescu a declarat că va depune în cursul zilei o plângere penală împotriva agentului firmei de pază.

Telefonista nu figura între persoanele care au loc de parcare în curtea spitalului

„ Urmare a incidentului produs, vom întreprinde o anchetă internă şi dacă agentul nostru, Mihai Răileanu, este vinovat va suporta rigorile legii. Dar, deocamdată el este cel care a reclamat că a fost luat pe capota maşinii de către şoferiţa care a forţat intrarea şi nu avea drept de parcare în incinta spitalului. Agentul şi-a făcut datoria conform contractului dintre Spitalul Judeţean şi DIOP atunci când nu a lăsat-o pe respectiva persoană să intre cu autoturismul în curtea instituţiei", ne-a declarat managerul firmei DIOP Tudorel Arbunea.

Cert este că şi Mihai Răileanu, s-a prezentat la Unitatea Primiri Urgenţe pentru îngrijiri, acuzând dureri la piciorul şi mâna dreaptă.

Poliţiştii chemaţi de personalul medical la faţa locului au întreprins primele cercetări şi caută acum să stabilească adevărul cu privire la incidentul petrecut astăzi la ora 14.00.

Trebuie spus aici că între agenţii DIOP şi personalul spitalului mocneşte un conflict deoarece asistenţii nu pot uita că unii dintre agenţi i-au bruscat şi i-au împroşcat cu gaze iritant-lacrimogene, în timpul protestelor spontane de săptămâna trecută.citeste totul despre: