Un vrâncean s-a ales cu o amendă usturătoare după ce a fost prins vânzând legume fără autorizaţie

Un vrâncean s-a ales
cu o amendă usturătoare după ce a fost prins vânzând legume fără autorizaţie

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au confiscat câteva zeci de kilograme  de legume de la un tânăr de 20 de ani, pe care l-au şi amendat după ce au constatat că efectua comerţ fără autorizaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 24 iunie, poliţiştii din cadrul secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila l-au depistat pe raza localităţii Râmnicelu, pe un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din judeţul Vrancea, în timp ce comercializa legume fără a deţine autorizaţie. 
 
”Cantitatea de 37 de kilograme de legume a fost ridicată în vederea confiscării şi predată pe bază de proces-verbal unei societăţi de profil în vederea valorificării, iar tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 1.500 de lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite”, a declarat subinspectorul de Poliţie Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: