Un tânăr s-a trezit cu poliţiştii la uşă pentru că a uitat să predea armele pe care le deţinea după expirarea permisului de armă

Un tânăr s-a trezit
cu poliţiştii la uşă pentru că a uitat să predea armele pe care le deţinea după
expirarea permisului de armă

Foto: arhivă Adevărul

Bărbatul de 37 de ani este cercetat acum pentru nedepunerea armei la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 22 mai, poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Brăila s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că unui bărbat, în vârstă de 37 de ani, i-a expirat perioada de valabilitate a permisului de armă şi nu a depus cele două arme letale de vânătoare înscrise în permis, în termen de 10 zile de la expirare, la un armurier autorizat.

”În cauză a fost întocmit dosar penal pentru nedepunerea armei la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă. Cele două arme letale de vânătoare au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: