Un şofer a rămas fără o tonă de legume pentru că nu avea acte de provenienţă asupra mărfii

Un şofer a rămas fără
o tonă de legume pentru că nu avea acte de provenienţă asupra mărfii

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 52 de ani s-a ales cu o amendă contravenţională, iar peste o tonă de legume i-a fost confiscată pentru că nu le-a putut face dovada poliţiştilor care îl opriseră pentru un control de rutină că deţine legal marfa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi, 10 septembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Brăila l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din judeţul Galaţi, în timp ce transporta, cu ajutorul unui vehicul, pe bulevardul Dorobanţilor, cantitatea de 1.365 de kilograme de legume fără a deţine documente de provenienţă.

”Marfa a fost ridicată în vederea confiscării şi predată, pe bază de proces-verbal, unei societăţi de profil în vederea valorificării”, a declarat subinspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 500 de lei, conform legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: