Un bătrân de 70 de ani, anchetat pentru că a bătut un vecin de 65 de ani în scara blocului. Omul agresat a ajuns la spital

Un bătrân de 70 de ani, anchetat pentru că a bătut un vecin de 65 de ani în scara blocului. Omul agresat a ajuns la spital

Bătrânul agresat a avut nevoie de îngrijiri medicale Foto: arhivă Adevărul

Oamenii legii investighează o agresiune suferită de un bătrân de 65 de ani în urmă cu câteva zile. Acesta a fost bătut serios şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar suspectul principal este un bătrân de 70 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 10 septembrie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un brăilean, în vârstă de 65 de ani, s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila acuzând dureri abdominale, posibil produse prin agresiune.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că acesta ar fi fost agresat în scara blocului în care locuieşte de către un vecin, în vârstă de 70 de ani”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pe numele septuagenarului violent şi continuă cercetările pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, încercând să afle care este motivul care a stat la baza conflictului dintre cei doi bătrâni.

citeste totul despre: