Un recidivist din Brăila a violat o fată de 17 ani, ameninţând-o cu un briceag

Un recidivist din Brăila a violat o fată de 17 ani, ameninţând-o cu un briceag

FOTO arhivă Adevărul

Procurorii l-au trimis în judecată pe un bărbat cunoscut cu antecedente penale, care a forţat o fată de 17 ani să întreţină relaţii sexuale.

Judecătoria Brăila a stabilit în 31 august legalitatea sesizării cu rechizitoriul şi a actelor de urmărire penală în cazul  lui Vasile Robert Stoica, un bărbat din localitate, acuzat de viol.

Anchetatorii au stabilit că, în 16 mai 2021, bărbatul, cunoscut cu antecedente penale, a mers cu un amic la o casă din Brăila unde ştia că locuieşte o femeie care se prostituează. 

Pentru că nu a găsit-o, a scos dintr-un buzunar al gecii un cuţit tip briceag, pe care l-a deschis şi a început să gesticuleze cu el.

A intrat apoi în vorbă cu mai multe persoane care se găseau acolo, printre care şi o adolescentă de 17 ani. 

Brăileanul a început să se laude că este interlop, că are maşini şi agaţă fete de 18 – 19 ani. Pentru că se simţea ameninţată, fata a fost de acord să se deplaseze la o benzinărie pentru a-i cumpăra bere, suc şi cafea.

Nu recunoaşte nimic

Ulterior, adolescenta a vrut să plece acasă, dar bărbatul a convins-o să meargă cu el pentru a-i cumpăra mamei sale un buchet cu flori. A forţat-o apoi să intre într-un imobil unde locuise şi a violat-o.

“A convins-o să îl însoţească, un factor determinant în conduita victimei fiind şi acela că autorul era sub influenţa alcoolului şi că, deşi nu a ameninţat-o, ea cunoştea că avea asupra lui cuţitul, în buzunarul interior al gecii. După ce a cumpărat un buchet de flori (3 trandafiri), inculpatul s-a deplasat cu victima la un imobil din apropiere, sub pretextul că vrea să îşi schimbe hainele, conducând-o până în faţa imobilului a cărui poartă de acces era larg deschisă, inculpatul cunoscând acest imobil întrucât locuise acolo. Ajungând în faţa imobilului respectiv, inculpatul S.V.R. a împins-o pe victimă în interior, apucând-o de haine, loc în care s-a comis violul”, se menţionează în rechizitoriu.

Adolescenta a avut nevoie de 7 zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni. Vasile Robert Stoica a fost arestat preventiv. Bărbatul, care se află în în stare de recidivă postexecutorie, nu a recunoscut comiterea faptei.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Violată de tată, a fugit de acasă şi a abandonat şcoala. Celeilalte fiice bărbatul îi oferea bani pentru partide de sex

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările