Un recidivist a încercat să violeze o adolescentă pe calea ferată. Este judecat pentru tâlhărie, dar a fost lăsat în libertate

Un recidivist a
încercat să violeze o adolescentă pe calea ferată. Este judecat pentru
tâlhărie, dar a fost lăsat în libertate

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 32 de ani, aflat sub control judiciar, a încercat să violeze o adolescentă de 16 ani pe care se oferise să o conducă acasă. În urmă cu câteva luni, individul a jefuit o bătrână în propria casă.

Judecătoria Făurei a înlocuit, pe 30 august, controlul judiciar cu arestarea preventivă în cazul lui Giorgian Ivan, un bărbat de 32 de ani, condamnat în trecut pentru mai multe infracţiuni.

Individul fusese plasat sub control judiciar după ce în urmă cu câteva luni a încercat să tâlhărească o bătrână din Făurei. Nu a contat prea mult pentru bărbatul de 32 de ani, care şi-a făcut din nou de cap. 

În seara zilei de 19 august, individul aflat sub influenţa alcoolului a încercat să violeze o adolescentă de 16 ani chiar pe calea ferată, în zona staţiei de triaj din Făurei, după ce se oferise să o conducă acasă.

”Bărbatul de 32 de ani a încercat să întreţină raporturi sexuale cu o adolescentă de 16 ani în apropierea staţiei de triaj din Făurei. Minora participase la o petrecere la locuinţa concubinei celui care a agresat-o, iar bărbatul o conducea acasă”, ne-a declarat subinspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Adolescenta a reuşit cumva să scape din mâinile agresorului şi a anunţat Poliţia. Recidivistul a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti, iar ulterior Judecătoria Făurei a emis pe numele său un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: