Un poliţist de la Rutieră, diagnosticat cu COVID-19. Soţia acestuia, asistentă medicală, a intrat în contact cu un medic infectat

Un poliţist de la
Rutieră, diagnosticat cu COVID-19. Soţia acestuia, asistentă medicală, a intrat
în contact cu un medic infectat

Foto: arhivă Adevărul

Atât poliţistul, cât şi soţia acestuia se află de mai bine de două săptămâni în izolare la domiciliu, iar rezultatele testelor au stabilit infectarea cu coronavirus a celor doi.

Ştiri pe aceeaşi temă

S-a stabilit că poliţistul de la Biroul Rutier din cadrul IPJ Brăila este contact al soţiei sale, asistentă medicală la Spitalul Militar din Galaţi, care, la rândul ei, a intrat în contact cu un medic confirmat cu COVID-19 de la unitatea medicală.

Conform IPJ Brăila, poliţistul a intrat în izolare la domiciliu pe 27 martie alături de soţia sa, iar pe 14 aprilie rezultatele testelor efectuate au confirmat infectarea cu coronavirus a acestora.

Activitatea Biroului Rutier din Brăila nu va fi afectată, poliţistul neîntrând în contact cu alţi colegi de la momentul în care medicii au dispus plasarea în izolare la domiciliu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările