Un minor de 14 ani şi-a început cu stângul ”cariera” de hoţ. A furat dintr-un portofel cardul de sănătate, confundându-l cu un card bancar

Un minor de 14 ani
şi-a început cu stângul ”cariera” de hoţ. A furat dintr-un portofel cardul de
sănătate, confundându-l cu un card bancar

Minorul a furat cardul de sănătate din portofel Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au identificat un minor de 14 ani, bănuit că ar fi sustras un portofel din torpedoul unei maşini. Adolescentul a sustras însă din portofel un card de sănătate, despre care a crezut că este un card bancar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 14 februarie, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie comunal Jirlău au fost sesizaţi de o tânără, în vârstă de 27 de ani, din aceeaşi localitate, despre faptul că  o persoană i-ar fi sustras din autoturism portofelul.

”În urma verificărilor  efectuate, poliţiştii l-au identificat pe un minor în vârstă de 14 ani, din comuna Jirlău, care ar fi sustras din torpedoul autoturismului un portofel, din care a luat numai cardul de sănătate, confundându-l cu un card bancar, având intenţia de a sustrage bani de pe acesta”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: