Un întreprinzător din Brăila a pus stăpânire cu de la sine putere pe câteva panouri electorale. Primăria l-a amendat şi l-a somat să îşi dea reclamele jos

Un întreprinzător din Brăila a pus stăpânire cu de la sine putere pe câteva panouri electorale. Primăria l-a amendat şi l-a somat să îşi 
dea reclamele jos

FOTO adevarul.ro

O pizzerie din Brăila a ocupat timp de mai multe zile câteva panouri destinate exclusiv publicităţii electorale, pentru a-şi face reclamă la propriile produse. Conducerea Primăriei Brăila susţine că acţiunea respectivei firme private este abuzivă. În consecinţă, Poliţia Locală a aplicat o amendă, somând agentul economic să elibereze panourile electorale.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Nu există niciun contract de închiriere, deci reclamele în cauză sunt puse abuziv", a declarat viceprimarul Alexandru Dănăilă, citat de cotidianul „Obiectiv – Vocea Brăilei”. Declaraţia edilului a fost făcută în contextul în care firma în cauză fusese deja verificată de Poliţia Locală.

Directorul Poliţiei Locale, Traian Jipa, a precizat că a fost aplicată o sancţiune de 500 lei, în baza Hotărârii Consiliului Local Municipal nr. 5 din 2003 şi că firma a fost somată să elibereze panourile electorale în cel mai scurt timp.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: