Un hoţ a spart mai multe imobile din Brăila, dar a fost prins după ce a  furat un parfum

Un hoţ a spart mai
multe imobile din Brăila, dar a fost prins după ce a  furat un parfum

Hoţul a fost prins de agenţii unei firme de pază  Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 19 ani a fost reţinut de poliţişti după ce a fost prins în flagrant de agenţii unei firme de pază când încerca să părăsească un imobil nelocuit cu un banal parfum. Poliţiştii au aflat că hoţul era implicat şi în alte furturi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 23 noiembrie, un brăilean, în vârstă de 58 de ani, a sesizat Poliţia municipiului Brăila despre faptul că  agenţii de pază ai unei societăţi l-au depistat, în flagrant, pe un tânăr în timp ce sustragea bunuri din imobilul său nelocuit, situat pe raza municipiului.

Poliţiştii l-au identificat la faţa locului pe un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Brăila, care avea asupra sa un parfum, care ar fi fost sustras din locuinţa respectivă. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei pentru continuarea verificărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru furt calificat.

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Brăila au stabilit că, în perioada 25 octombrie – 15 noiembrie 2017, acesta ar mai fi pătruns, prin efracţie în alte două imobile, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (două laptop-uri, obiecte de îmbrăcăminte, un redresor) în valoare totală de 15.934 de lei”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Unul dintre furturi l-ar fi comis pe 25 octombrie 2017, împreună cu o persoană de 18 ani, arestată preventiv în cursul zilei de iei, şi un alt tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Brăila. Cei trei ar fi pătruns, prin efractie, în curtea unei societăţi din municipiu, de unde ar fi sustras 50 de metri de gard din plasă metalică şi stâlpii aferenţi, care împrejmuiau curtea.

Tânărul de 19 ani a fost reţinut pe baza de ordonanţă pentru 24 de ore şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

citeste totul despre: