Un copil de 10 ani şi un adolescent de 17 ani au semănat teroare în Brăila. Un băiat a ajuns la spital, iar alţi doi tineri au fost bătuţi

Un copil de 10 ani şi un adolescent de 17 ani au
semănat teroare în Brăila. Un băiat a ajuns la spital, iar alţi doi tineri au fost bătuţi

Foto: arhivă Adevărul

Cei doi abordau tineri pe stradă şi sub ameninţarea unui cuţit sau folosind violenţa fizică, le cereau banii sau bunurile de valoare.

Pe 21 ianuarie, în jurul orei 14,15, poliţiştii brăileni au fost sesizaţi de cadrele medicale din cadrul Uinităţii de Primiri Urgenţe Brăila cu privire la faptul că la unitatea medicală s-a prezentat un adolescent, în vârstă de 15 ani, care prezenta urmele unei agresiuni.

”În urma verificărilor s-a stabilit că, în jurul orei 14,00, în timp ce se afla pe strada Calea Călăraşilor din Brăila, ar fi fost abordat de două persoane, care l-ar fi ameninţat şi l-ar fi înţepat cu un cuţit cu scopul de a le da bani”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Poliţiştii au descoperit ulterior că alţi doi adolescenţi, în vârstă de 16 ani, au fost abordaţi în aceeaşi manieră, iar pentru că nu aveau bani, agresorii le-au sustras o ţigară. Victimele au fost lovite, suferind vătămări corporale.

Oamenii legii i-au identificat în cursul aceleaşi zile pe agresori, pe raza municipiului Brăila, fiind vorba de un copil de 10 ani şi un adolescent de 17 ani. Aceştia sunt cercetaţi în stare de libertate pentru tâlhărie calificată şi tentativă la comiterea aceleaşi infracţiuni.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: