Un conducător auto beat şi fără permis a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, fiind urmărit şi blocat de o autospecială de Poliţie pe DN 2B

Un conducător auto
beat şi fără permis a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, fiind
urmărit şi blocat de o autospecială de Poliţie pe DN 2B

Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 20 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice, după ce a ignorat semnalele de oprire ale oamenilor legii şi a pornit într-o cursă nebunească, în încercarea de a scăpa de poliţişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 14 iulie, în timp ce se aflau pe DE 584, la intersecţia cu DC 8, poliţiştii au efectuat un semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, care nu s-a supus semnalelor şi şi-a continuat deplasarea, reuşind să fie blocat pe DN 2B, în dreptul cabanei Stejarul.

”Cu această ocazie, s-a constat faptul că la volanul acestuia se afla un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Stăncuţa, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că şoferul  se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele tânărului pentru conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

citeste totul despre: