Un brăilean şi-a bătut joc de poliţişti şi judecătorii care au emis un ordin de protecţie împotriva lui

Un brăilean şi-a
bătut joc de poliţişti şi judecătorii care au emis un ordin de protecţie
împotriva lui

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 63 de ani a intrat în imobilul unde locuia, deşi avea interdicţie să se apropie de locuinţă la mai puţin de 200 de metri. În aceeaşi zi, după doar 30 de minute de la prima sesizare, bărbatul a revenit la domiciliu, încălcând pentru a doua oară ordinul de protecţie emis împotriva lui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 9 martie, ora 21,10, o femeie, în vârstă de 42 de ani, din Brăila, a sesizat faptul ca soţul ei, în vârstă de 63 de ani, a încălcat ordinul de protecţie emis, pe 11.10.2018, pe o perioada de 6 luni faţă de el, şi a intrat în domiciliul comun.

”Cele sesizat s-au confirmat, în sensul că barbatul a fost depistat de poliţişti în incinta imobilului, deşi împotriva sa a fost emis un ordin de protecţie privind interzicerea contactului şi apropierea la 200 de metri faţă de soţie, pe un termen de 6 luni”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În aceeaşi zi, după doar o jumătate de oră de la prima sesizare, poliţiştii au fost sesizaţi de către femeie cu privire la faptul că soţul său a încălcat din nou ordinul de protecţie şi se află în faţa imobilului, în autoturism.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde l-au găsit pe bărbat într-un autoturism ce era parcat în afara părţii carosabile, pe trotuar. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru nerespectarea hotărârii judecătoresti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: