Un brăilean s-a înecat după ce a căzut cu căruţa într-un canal de irigaţii

Un brăilean s-a înecat după ce a căzut cu căruţa într-un canal de
irigaţii

Victima  a fost resuscitată de medici, dar aceştia nu au reuşit să o readucă la viaţă Foto: ISU Brăila

Un bărbat de 65 de ani şi-a găsit sfârşitul într-un canal de irigaţii din vecinătatea localităţii brăilene Însurăţei. Medicii au încercat zeci de minute să-l resusciteze, dar nu au reuşit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii au intervenit în noaptea de 14 spre 15 iulie pentru salvarea unui bărbat de 65 de ani, care a ajuns cu căruţa pe care o conducea într-un canal de irigaţii de pe raza localităţii Însurăţei.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila s-au chinuit minute bune pentru a-l scoate pe bărbat de sub căruţa căzută în canalul de irigaţii, fiind adusă şi o barcă pentru a urgenta operaţiunea.

Din păcate, căruţaşul a stat prea mult timp sub apă, iar medicii nu au mai reuşit să îl resusciteze. Pompierii au salvat calul care era înhămat la atelaj.

Nu se cunosc deocamdată circumstanţele în care brăileanul a căzut cu căruţa în canalul de irigaţii. Poliţiştii vor deschide un dosar pentru ucidere din culpă, urmând să efectueze cercetări în acest sens. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: