Un brăilean fără permis a refuzat să oprească maşina la semnalele poliţiştilor. Oamenii legii au fost nevoiţi să pornească în urmărirea lui

Un brăilean fără
permis a refuzat să oprească maşina la semnalele poliţiştilor. Oamenii legii au fost
nevoiţi să pornească în urmărirea lui

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 41 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul fără a deţine permis de conducere, după ce s-a urcat la volan, deşi ştia că nu are acest drept, iar când poliţiştii au încercat să oprească, a apăsat pedala de acceleraţie, încercând să se facă nevăzut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 24 iunie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Brăila au efectuat semnalul regulamentar de oprire asupra unui vehicul condus pe şoseaua Baldovineşti, dar şoferul acestuia a refuzat să oprească, continuându-şi deplasarea în viteză către Şoseaua de Centură a municipiului, unde a şi abandonat vehiculul.

”La scurt timp, poliţiştii l-au depistat şi identificat pe un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din satul Cuza Vodă, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că brăileanul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat subinspectorul de Poliţie Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.  

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz pentru conducere a unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: