Un bătrân şi-a ucis cu sadism fostul ginere. „N-am niciun regret. Când o bătea pe fata mea, lui îi părea rău?“

Un bătrân şi-a ucis cu sadism fostul ginere. „N-am niciun regret. Când o bătea pe fata mea, lui îi părea rău?“

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 76 de ani a fost trimis în judecată pentru omor calificat prin cruzimi pentru că şi-a ucis fostul ginere într-o manieră barbară. Pentru că era foarte beat, a uitat ce făcuse şi a chemat un vecin să identifice cadavrul carbonizat din curtea lui.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila l-a trimis în judecată pe un bătrân de 76 de ani pentru omor calificat prin cruzimi. În noaptea de 9 spre 10 ianuarie, bărbatul a comis o crimă înfiorătoare, care a şocat comunitatea din localitatea brăileană Chiscani, unde locuieşte.

Bătrânul a băut cu fostul ginere, un bărbat de 45 de ani, iar când acesta din urmă a plecat spre casă, l-a ajuns din urmă şi i-a tăiat gâtul cu un cuţit. În timp ce victima trăgea să moară, bărbatul şi-a stropit fostul ginere cu benzină şi i-a dat foc.

”Ca urmare a loviturii primite cu obiectul tăietor şi fiind sub influenţa alcoolului, victima nu a reuşit să riposteze şi să înlăture atacul. 

În aceste condiţii prielnice inculpatului, bărbatul a fost doborât la pământ de socru care s-a urcat pe pieptul acestuia şi cu un cuţit din gospodărie (cu lungimea de 33 cm şi lamă de 19 cm), l-a tăiat la cap, cu precădere pe faţă, şi pe gât, provocându-i o sângerare abundentă. 

Încercând să se apere, victima a fost tăiată şi la mâna dreaptă. Menţionăm că nicio rană nu a fost atât de gravă încât să conducă la decesul victimei. În timp ce victima agoniza, inculpatul a luat un PET cu benzină, a turnat o cantitate nu foarte mare pe hainele acestuia, apoi, cât încă trăia, l-a incendiat, producându-i o moarte în chinuri”, a stabilit procurorul de caz în rechizitoriu.

Interesant este că imediat după crimă, cel mai probabil din cauza faptului că era băut, bătrânul nu şi-a amintit ce făcuse şi a chemat un vecin să identifice cadavrul ars din curtea sa. Acestuia i-a fost prea frică să facă acest lucru, astfel că agresorul şi-a sunat fiica, care l-a identificat abia a doua zi pe fostul său soţ şi a anunţat Poliţia.

Ulterior, bătrânul a recunoscut ce făcuse şi le-a declarat anchetatorilor că nu are niciun regret. Bărbatul de 76 de ani dorea ca fostul ginere să plece din curtea sa, unde avea locuinţa, după ce acesta se despărţise de fiica sa, dar nu reuşise să îl convingă, astfel că se gândea adesea cum să scape de el.

“Personalitatea, putem spune agresivă şi răzbunătoare, a inculpatului rezultă şi din expertiza psihiatrică efectuată la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici, unde urmare examinării sale şi discuţiilor purtate cu acesta arată că: «am văzut unu' în negru, l-am lovit cu un lemn, i-am tăiat gâtul cu un cuţit, am aruncat pânze, paie şi i-am dat foc, m-am dus să mă culc; n-am niciun regret, parcă nici nu l-am avut în curte. Păi ce, el când o bătea pe fată îi părea rău?»“, se menţionează în rechizitoriu.

Dacă va fi găsit vinovat, bătrânul riscă închisoarea pe viaţă. 

Pe aceeaşi temă: 

Pedeapsa record, ca pentru crimă, primită de un escroc în serie din Galaţi. Câţi ani de închisoare are de executat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: