Un bătrân şi-a înjunghiat fiul în urma unui conflict spontan. Fratele victimei a anunţat Poliţia

Un bătrân şi-a înjunghiat fiul în urma unui
conflict spontan. Fratele victimei a anunţat Poliţia

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a comis fapta. În funcţie de raportul medicilor, se va decide dacă bărbatul de 71 de ani care şi-a înjunghiat fiul va fi anchetat pentru tentativă de omor.

Duminică, 17 mai, în jurul orei 16,40, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că fratele său ar fi fost înjughiat.

”În urma cercetărilor desfăşurate, s-a constatat că un bătrân, în vârstă de 71 de ani, din localitatea Romanu, l-ar fi înjunghiat cu un cuţit pe fiul său de 36 de ani în urma unui conflict spontan”, ne-a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta. 

Dacă medicii vor stabili că viaţa bărbatului de 36 de ani a fost pusă în pericol, tatăl său va fi anchetat pentru tentativă de omor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: