Un asistent medical din Brăila acuzat de viol a fost arestat pentru 30 de zile. Iniţial s-a crezut că reclamanta a minţit, însă probele ADN i-au dat dreptate

Un asistent medical din Brăila acuzat de viol a fost arestat pentru 30 
de zile. Iniţial s-a crezut că reclamanta a minţit, însă probele ADN 
i-au dat dreptate

FOTO Obiectiv - Vocea Brăilei

Viorel Milcu, un asistent medical în vârstă de 58 de ani, din Brăila, a fost arestat, vineri, pentru 30 de zile, pentru viol. El fusese reclamat în luna iulie, de o adolescentă internată pentru o operaţie de apendicită, că a violat-o, însă acuzaţiile au fost retrase la momentul respectiv, după ce s-a aflat că fata avusese un contact sexual cu prietenul ei înainte cu doar câteva ore înainte de a fi adusă la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

S-a presupus atunci că tânăra în vârstă de 17 ani s-ar fi temut să le mărturisească părinţilor că şi-a început viaţa sexuală, dând vina pe asistentul Viorel Milcu care, susţinea ea, ar fi violat-o în salul Secţiei Chirurgie, unde era internată. Chiar şi tatăl fetei şi-a cerut scuze faţă de asistent pentru prejudiciul moral provocat.

Numai că, după cum informează cotidianul „Obiectiv Vocea Brăilei”, după două săptămâni de la reclamaţia de pe 7 iulie, un poliţist judiciarist a pus cap la cap cazurile şi a solicitat recoltarea de salivă de la asistent. Rezultatele probelor au confirmat existenta ADN-ului lui Milcu pe lamele procesate de Medicina Legală. Probele ADN arată prezenţa lichidelor comunicante ale bărbatului în vârstă de 58 de ani în secreţiile vaginale recoltate de la fată.

Citiţi şi


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: