Un angajat Electrica a murit electrocutat în timp ce efectua o intervenţie. Victima a rămas suspendată pe un stâlp de electricitate

Un angajat Electrica
a murit electrocutat în timp ce efectua o intervenţie. Victima a rămas
suspendată pe un stâlp de electricitate

Foto: arhivă Adevărul

Mai multe echipe de la Electrica şi ISU Brăila au acţionat pentru a-l coborî de pe un stâlp pe un bărbat de 57 de ani care s-a electrocutat în timp ce efectua o lucrare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accident de muncă mortal în localitatea brăileană Bărăganu. Luni, 24 iunie, un angajat al furnizorului de electricitate Electrica s-a electrocutat în circumstanţe care urmează să fie lămurite în timp ce efectua o intervenţie pe un stâlp electric.

Mai multe echipe de la Electrica şi ISU Brăila au acţionat pentru a-l coborî pe bărbatul de 57 de ani de pe stâlp. Medicii de pe Ambulanţă au încercat minute în şir să îl resusciteze, iar elicopterul SMURD urma să îl preia pentru a-l transporta la spital din Bucureşti.

Din păcate, acest lucru nu a mai fost posibil, în ciuda eforturilor depuse de medici de a-l resuscita, care nu au mai putut face altceva decât să declare decesul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: