Un adolescent s-a înecat într-un canal de irigaţii după ce şi-a salvat surorile de la înec

Un adolescent s-a înecat într-un canal de irigaţii după ce şi-a salvat surorile de la înec

Foto: arhivă Adevărul

Una dintre fete a alunecat şi a căzut în apă, sora ei a sărit să o ajute, fără să realizeze pe moment că nu ştia să înoate. Fratele lor a sărit să le ajute, le-a ajutat să iasă din apă, dar nu a mai reuşit să se salveze.

Ştiri pe aceeaşi temă

O tragedie a lovit o familie din comuna buzoiană Costeşti. Un adolescent de 17 ani a mers la scăldat, în zona canalului de irigaţii de lângă satul Berleşti, oraşul Ianca, alături de cele două surori ale sale, în vârstă de 13 şi 19 ani, şi mai mulţi prieteni.

La un moment dat, una dintre fete a alunecat şi a căzut în apă, iar sora ei a sărit să o ajute, fără să conştientizeze că nu ştie să înoate. Fără să ezite, fratele lor a sărit în apă alături de alţi câţiva tineri, a reuşit să le ajute să iasă la mal, dar efortul a fost prea mare, iar adolescentul de 17 ani a fost înghiţit de apa din canalul de irigaţii.

După câteva ore de căutări, trupul neînsufleţit al băiatului a fost găsit de pompierii şi scafandrii de la ISU Brăila şi ISU Bacău. Un echipaj de la Ambulanţă a încercat să îl resusciteze, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viaţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: