Un adolescent a lovit un elev de liceu cu un briceag pentru că ar fi râs de prietena lui

Un adolescent a lovit
un elev de liceu cu un briceag pentru că ar fi râs de prietena lui

Adolescentul l-a lovit pe elev cu un briceag Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 18 ani a fost trimis în judecată pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase după ce şi-a pierdut cumpătul în urma unei discuţii cu un grup de elevi şi l-a lovit cu un briceag pe unul dintre aceştia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul violent a avut loc pe 2 martie 2017 şi s-a consumat în zona centrală a parcului Monument din Brăila. Două grupuri de tineri s-au intersectat la un moment dat, iar un tânăr a făcut se pare anumite remarci la adresa prietenei unui adolescent din celălalt grup.

Remus-Marian Petcu ( 18 ani)  a decis că nu poate lăsa nepedepsită fapta şi după un schimb de replici cu tinerii, toţi elevi, a scos un briceag şi l-a lovit pe unul dintre ei în umărul stâng. Victima a avut ghinion pentru că s-a împiedicat de banca pe care stătea şi a căzut la pământ, în timp ce prietenii săi au reuşit să fugă.

“Inculpatul a scos cuţitul pe care-l avea asupra sa , i-a desfăcut lama şi s-a repezit asupra tinerilor. Aceştia s-au dat cu toţii în spate, fugind către spaţiul verde din spatele băncii, mai puţin B.G., care s-a împiedicat de banca pe care se afla, căzând la pământ. În aceste condiţii, inculpatul s-a năpustit asupra lui, lovindu-l o singură dată cu cuţitul în umărul stâng, provocând sângerarea victimei. Alertaţi de cele întâmplate, între cele două grupuri de tineri a intervenit un echipaj al Poliţiei Locale Brăila, format din C.V. şi U.S.”, a precizat procurorul de caz în rechizitoriu.

Adolescentul violent a fugit, dar a fost prins rapid de oamenii legii, însă briceagul pe care acesta l-a folosit în altercaţie nu a mai fost găsit. Remus-Marian Petcu a fost trimis în judecată zilele trecute de procurori pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, nu şi pentru vătămare corporală, deoarece victima şi-a retras plângerea penală depusă iniţial împotriva agresorului.

 

 

 

 

citeste totul despre: