Un adolescent a dispărut fără urmă de aproape două săptămâni. Poliţiştii l-au dat în urmărire internaţională

Un adolescent a
dispărut fără urmă de aproape două săptămâni. Poliţiştii l-au dat în urmărire
internaţională

Constantin Ionuţ Foto: IPJ Brăila

O femeie de 57 de ani a anunţat dispariţia lui Constantin Ionuţ, un adolescent de 15 ani. Acesta a plecat de la domiciliu pe 2 octombrie iar de atunci nu se mai ştie nimic de el.

Luni, 14 octombrie, o brăileancă de 57 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, de la data de 02.10.2019, a lui Constantin Ionuţ, în vârstă de 15 ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliul din Brăila şi nu a mai revenit.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta a fost plecat de la domiciliu în repetate rânduri şi obişnuieşte să doarmă la domiciliul unor prieteni din municipiul Brăila”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Semnalmente: înălţime-1,59 de centimetri, corpolenţă atletică, păr şaten, ochi albaştri, poartă ochelari de vedere, fără semne particulare.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: nu se cunoaşte.

Pentru Constantin Ionuţ s-a solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: