Ucis de stâlpul pe care îl lovise cu maşina, în momentul în care s-a întors ca să scoată cheile din contact

Ucis de stâlpul pe care îl lovise cu maşina, în momentul în care s-a întors ca să scoată cheile din contact

FOTO Obiectiv - Vocea Brăilei

Gabriel V., un tânăr de 19 ani, din Galaţi a murit, în noaptea de miercuri spre joi, strivit de stâlpul pe care îl lovise cu maşina. Iniţial, stâlpul de beton nu s-a rupt, iar ocupanţii maşinii, şoferul şi doi prieteni, au reuşit să iasă nevătămaţi afară. Crezând că se află în siguranţă, şoferul s-a întors pentru a lua cheile din contact, moment în care stâlpul a cedat şi, în cădere, l-a lovit în cap.

Ştiri pe aceeaşi temă

Martorii spun că cei trei erau cazaţi în Staţiunea Lacu Sărat. Ei ai ieşit să facă o tură cu maşina, un Peugeot 307. Circulând dinspre satul Vărsătura, au intrat cu viteză în rondoul din faţa Staţiunii Lacu Sărat, moment în care autoturismul a derapat şi s-a izbit de stâlp.

Corpul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la Morga pentru efectuarea necropsiei. Ceilaţi ocupanţi ai maşinii nu au suferit nicio leziune însă, după ce au văzut ce s-a întâmplat cu prietenul lor, au intrat în stare de şoc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: