Tupeu de hoţ: a furat o componentă de zeci de kilograme de la o centrală termică, transportând-o pe unul dintre principalele bulevarde din Brăila

Tupeu de hoţ: a furat
o componentă de zeci de kilograme de la o centrală termică, transportând-o pe
unul dintre principalele bulevarde din Brăila

Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 24 de ani este cercetat pentru furt, după ce a fost surprins de către o patrulă de Poliţie când transporta o piesă din fontă sustrasă de la o centrală termică pe bulevardul Independenţei din Brăila.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 20 martie, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Brăila l-au depistat pe bulevardul Independenţei pe un brăilean, în vârstă de 24 de ani, în timp ce transporta o componentă din fontă, cu greutatea de 28 de kilograme.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta ar fi sustras obiectul de la o centrală termică de pe strada Unirii, din municipiul Brăila”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Tânărul a fost condus la sediul Poliţiei municipiului pentru audieri, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru furt.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: