Trimis în judecată după ce şi-a terorizat şi bătut fosta concubină şi pe familia acesteia

Trimis în judecată
după ce şi-a terorizat şi bătut fosta concubină şi pe familia acesteia

Bărbatul şi-a bătut cu pumnii fosta concubină Foto: arhivă Adevărul

Un bucureştean a ajuns în boxa acuzaţilor pentru lovire şi alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere după ce a dat buzna în curtea imobilului unde locuia fosta consoartă şi a început să împartă pumni şi picioare în dreapta şi în stânga.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai Leonard Nicolae (27 de ani), un bucureştean care munceşte în prezent în Austria, riscă să ajungă la închisoare pentru ani buni după ce şi-a pierdut cumpătul şi a agresat-o pe fosta sa concubină, dar şi pe tatăl şi fratele acesteia.

Pe 28 aprilie 2016, tânărul a creat un scandal monstru în localitatea brăileană Silistraru, unde locuieşte fosta sa parteneră. El s-a deplasat la domiciliul tinerei şi în urma unei discuţii contradictorii, a împins-o în maşina cu care venise şi a început să o lovească cu pumnii şi palmele.

După ce a scăpat din mâinile agresorului, fata s-a refugiat în casa părinţilor săi, dar după o altă discuţie aprinsă, de această dată la telefon, cu concubinul violent, acesta din urmă a decis să pună lucrurile la punct cu familia tinerei.

În urma unei alte discuţii în contradictoriu, Mihai Leonard Nicolae l-a lovit cu pumnii pe tatăl fostei sale concubine, iar fratele victimei a primit un picior în zona abdomenului.

Agresorul a dispărut de la locul faptei după ce a fost anunţată Poliţia, nu înainte de a sparge şi câteva geamuri de la imobilul unde locuia fosta consoartă, iar ulterior a negat că ar fi lovit-o pe tânără sau pe membrii familiei acesteia.

Certificatele medico-legale vorbesc de la sine, tânăra având nevoie de 7 zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni, ca şi tatăl său. Procurorii l-au trimis în judecată zilele trecute pe Mihai Leonard Nicolae pentru lovire şi alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere, Judecătoria Brăila urmând să stabilească primul termen de judecată în acest caz.

citeste totul despre: