Traficant de droguri reţinut de poliţişti pe stradă. La ce pedeapsă l-au condamnat judecătorii

Traficant de droguri
reţinut de poliţişti pe stradă. La ce pedeapsă l-au condamnat judecătorii

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Brăila încarcerat pe doi brăileni, pe numele acestora existând mandate de exectutare a pedepsei cu închisoarea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 29 mai, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Brăila l-au depistat, pe raza municipiului, pe un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din Brăila,  acesta fiind condamnat la 2 ani şi 3 luni de închisoare.

Judecătoria Brăila a emis pe numele acestuia, la data 28.05.2019, un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier.

”Tot ieri, poliţiştii l-au depistat şi pe un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Brăila,  acesta fiind condamnat la 4 ani de închisoare. Tribunalul Galaţi a emis pe numele acestuia, la data 23.05.2019, un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Cei doi au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: