Tentativă de viol a unui bărbat de 74 de ani asupra unei fetiţe de 5 ani. Tatăl copilei a salvat-o din mâinile agresorului sexual

Tentativă de viol a unui bărbat de 74 de ani asupra unei fetiţe de
5 ani. Tatăl copilei a salvat-o din mâinile agresorului sexual

Foto: arhivă Adevărul

Bărbatul de 74 de ani a comis fapta în timp ce se afla în vizită la familia fetiţei de 5 ani. Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, iar judecătorii au emis un mandat de arestare pe numele său pentru tentativă de viol.

Un bărbat de 74 de ani a fost arestat, pe 3 septembrie, pentru 30 de zile după ce Judecătoria Făurei a emis pe numele său un mandat de arestare pentru tentativă de viol. Ion Albu a a fost reclamat la Poliţie de mama unei fetiţe de 5 ani că ar fi violat-o în timp ce se afla în vizită la familia acesteia în localitatea brăileană Ulmu, pe 1 septembrie.

Anchetatorii au stabilit ulterior că bărbatul de 74 de ani a fost surprins chiar de către tatăl copilei în timp ce încerca să întreţină raporturi sexuale cu fetiţa. Ion Albu este o rudă mai îndepărtată cu familia la care mersese în vizită. Individul a mărturisit ulterior că era la a doua tentativă de a o abuza sexual pe micuţa de cinci ani.

”Într-o zi din luna aprilie 2019 şi în data de 01.09.2019, în jurul orei 16:30, acţionând în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, Albu Ion a încercat să întreţină raporturi sexuale cu persoana vătămată CRI, în vârstă de 5 ani, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa, dar şi de relaţia de rudenie în sens larg în care se află cu familia sa”, a declarat procurorul de caz pentru obiectivbr.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările