Tentativă de suicid dejucată de ger. Un bărbat nu a rezistat decât jumătate de oră pe stâlpul de pe care ameninţa că se aruncă

Tentativă de suicid
dejucată de ger. Un bărbat nu a rezistat decât jumătate de oră pe stâlpul de pe
care ameninţa că se aruncă

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 32 de ani a pus pe jar pompierii, poliţiştii şi SMURD-ul, după ce s-a urcat pe un stâlp de tensiune şi a ameninţat că se aruncă în gol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc în Piaţa Mare din Brăila, unde un stâlp de tensiune atrage ca un magnet persoanele care doresc să îşi pună capăt zilelor. Astăzi, 3 decembrie, un tânăr de 32 de ani, Cristinel Botu, a urcat pe stâlp, ameninţând că se aruncă, fără să se înţeleagă prea bine care sunt doleanţele sale.

”S-a intervenit cu o autospecială, o autoscară şi un echipaj SMURD”, a declarat colonelul Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila. Bărbatul a fost protagonistul unui incident similar în urmă cu aproape o lună de zile în aceeaşi locaţie.

Acum, frigul pătrunzător l-a determinat pe tânăr să coboare singur de pe stâlp după aproximativ jumătate de oră de negocieri cu poliţiştii. Acesta a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie din Brăila pentru o nouă evaluare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările