Tânără şantajată de către un recidivist cu imagini şi filmuleţe compromiţătoare. Bărbatul i-a cerut să facă sex în schimbul nepublicării pozelor

Tânără şantajată de
către un recidivist cu imagini şi filmuleţe compromiţătoare. Bărbatul i-a cerut
să facă sex în schimbul nepublicării pozelor

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 36 de ani a fost arestat, după ce a ameninţat o tânără de 21 de ani că va publica pe reţelele de socializare mai multe poze şi filmuleţe cu aceasta în ipostaze sexuale.

Un bărbat de 36 de ani din Constanţa a discutat cu o tânără de 21 de ani din Brăila pe o reţea de socializare timp de câteva luni de zile, perioadă în care fata i-a transmis mai multe poze şi filmuleţe cu ea în diferite posturi sexuale.
 
După ce a intrat în posesia acestora, individul i-a transmis fetei că vrea să facă sex cu ea, iar în cazul în care va refuza, va publica şi posta imaginile şi filmuleţele pe diverse reţele de socializare, conform informaţiilor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.
 
Tânăra a anunţat Poliţia, iar lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale Constanţa au organizat zilele trecute un flagrant în Gara CFR din Constanţa. Fata îi spusese bărbatului de 36 de ani că se va întâlni cu el, numai că la faţa locului şi-au făcut apariţia poliţiştii, care l-au încătuşat, acesta fiind urmărit penal acum pentru şantaj.
 
În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit  că individul era recidivist, fiind proaspăt  eliberat din penitenciar, unde ispăşise o pedeapsă de doi ani tot pentru şantaj. În acest caz, bărbatul de 36 de ani încercase să convingă o minoră să întreţină raporturi sexuale tot în schimbul nedivulgării unor imagini compromiţătoare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările