Tânăr arestat după ce şi-a înjurat părinţii ca la uşa cortului şi le-a distrus maşina

Tânăr arestat după ce
şi-a înjurat părinţii ca la uşa cortului şi le-a distrus maşina

Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 21 de ani a fost arestat pentru 30 de zile pentru nerespectarea a unei hotărâri judecătoreşti şi distrugere, în contextul în care a încălcat în repetate rânduri un ordin de protecţie, care îi interzicea să se apropie la mai puţin de 200 de metri de părinţii săi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, 1 iulie, poliţiştii din cadrul Biroului Proximitate Brăila l-au reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pe un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Brăila, cercetat penal pentru săvâşirea infracţiunilor de nerespectare a hotărârii judecătoreşti şi distrugere.

”La data de 25.01.2020, pe fondul unor discuţii mai vechi, acesta ar fi provocat distrugeri unui vehicul ce aparţinea părinţilor săi. Întrucât, în repetate rânduri adresa cuvinte şi expresii jignitoare părinţilor, poliţiştii au emis faţă de tânăr, un ordin de protecţie provizoriu, având obligaţia de a păstra o distanţă de 200 de metri faţă de aceştia. În cursul lunii ianuarie, Judecătoria Brăila a emis pe numele tânărului un ordin de protecţie, acesta încălcându-l, venind în mod repetat la domiciliul părinţilor”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

În cursul zilei de joi, 2 iulie, brăileanul a fost prezentat instanţei de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere de arestare preventivă, judecătorul dispunând faţă de acesta măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Tânărul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: