Sute de şoferi amendaţi şi zeci de permise şi certificate de înmatriculare reţinute pentru încălcări ale legislaţiei rutiere

Sute de şoferi
amendaţi şi zeci de permise şi certificate de înmatriculare reţinute pentru
încălcări ale legislaţiei rutiere

Foto: arhivă Adevărul

În urma verificărilor din teren din ultima săptămână, poliţiştii rutieri au descoperit peste 200 de abateri de la legislaţia rutieră, reţinând zeci de permise şi certificate de înmatriculare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii rutieri din judeţul Brăila au constatat numeroase abateri de la legislaţia rutieră în cursul verificărilor din trafic efectuate săptămâna trecută. Cele mai întâlnite sunt conducerea unui autovehicul fără permis şi sub influenţa alcoolului, şofatul cu viteză excesivă şi neacordarea de prioritate pietonilor la trecerile marcate cu zebră.

”În perioada 10– 16 decembrie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În urma verificărilor, au fost constatate 223 de abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 15 de permise de conducere auto. De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 8 certificate de înmatriculare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: