Sute de jucării falsificate au fost confiscate de poliţişti. Produsele purtau  mărci identice sau similare cu o marcă înregistrată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Brăila au descoperit în incinta a două societăţi comerciale, de pe raza municipiului Brăila, 199 de seturi de jucării ce purtau mărci identice sau similare cu o marcă înregistrată.

Miercuri, 4 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Brăila au găsit în incinta a două societăţi comerciale, de pe raza municipiului, 199 de seturi de jucării ce purtau mărci identice sau similare cu o marcă înregistrată.

”Bunurile, în valoare de 5.000 de lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, fiind întocmite două dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

În aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila l-au depistat, pe raza localităţii Romanu, pe un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din judeţul Galaţi, în timp ce comercializa legume fără a deţine documente de provenienţă.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi predate pe bază de   proces-verbal unei societăţi comerciale de profil, în vederea valorificării. Gălăţeanul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare totală de 2.000 de lei, conform legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite