Spiru Buricea, zis „Haret”, din Brăila a declarat recurs/Află de aici povestea incidentului și vezi filmul arestării

Spiru Buricea, zis „Haret", 59 de ani, a primit mandat de arestare preventivă, pentru că a fost implicat într-un scandal petrecut la Trecerea bac Brăila-Smârdan. Buricea este acuzat că a provocat scandal public, că a bătut doi oameni şi că a distrus un autoturism, în noaptea de 14/15 august.

Ştiri pe aceeaşi temă

Surse din cadrul Judecătoriei Brăila ne-au confirmat faptul că, imediat după emiterea mandatului de arestare, Buricea a declarat recurs. Libertatea lui „Haret", considerat unul dintre liderii grupărilor interlope brăilene, se află acum în mâna judecătorilor de la Tribunal.

Scandal de la o chitanţă

„Haret" a primit mandat de arestare preventivă 30 de zile, fiind acuzat de de ultraj contra bunelor moravuri, lovire şi distrugere. Măsura luată ne-a fost confirmată de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătorie, Georgica Ciuciumiş. Un alt apropiat al lui Buricea a fost prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă, însă nu a fost arestat, pentru că nu existau probe împotriva lui.

„Incidentul s-a petrecut în noaptea de 14/15 august, pe bacul care se întorcea de la Smârdan, în jurul orei 21.00-21.30. Fuseseră unele discuţii între nişte cetăţeni, ocupanţii unui autoturism, şi cei care eliberează chitanţe, iar la sosirea bacului, Buricea Spiru i-a lovit pe doi dintre aceştia şi a distrus autoturismul, urcând cu picioarele pe el. Cei doi sunt dintr-o localitate a judeţului", ne-a precizat prim-procurorul Ciuciumiş.

Magistratul a mai precizat că Buricea mai este cercetat într-o cauză penală, pentru instigare la mărturie mincinoasă. În momentul în care s-a petrecut scandalul, pe bac mai erau vreo şapte autoturisme, precum şi călători.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările