Specializat în falsificarea permiselor de conducere. Un tânăr este anchetat pentru trei infracţiuni de uz de fals şi două de fals material în înscrisuri oficiale

Specializat în
falsificarea permiselor de conducere. Un tânăr este anchetat pentru trei infracţiuni
de uz de fals şi două de fals material în înscrisuri oficiale

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 25 de ani a fost surprins de poliţiştii rutieri când circula cu un autovehicul pe un drum european fără să posede permis de conducere. Acesta este cercetat în alte cinci dosare pentru conducere a unui autoturism fără permis, la care se adaugă mai multe infracţiuni de fals şi uz de fals.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 9 februarie, ora 12,00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Brăila l-au oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din comuna Vădeni, în timp ce conducea un autovehicul pe DE 87.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că brăileanul nu posedă permis de conducere, prezentând spre control un permis de conducere emis de autorităţile spaniole care nu avea elementele de siguranţă autentice unui permis de conducere”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Poliţiştii au descoperit că tânărul este cercetat în prezent pentru săvârşirea a nu mai puţin de cinci infracţiuni de conducere a unui vehicul fără a deţine permis de conducere, o infracţiune de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, trei infracţiuni de uz de fals, şi două infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale comise în perioada 2017-2019.

Tânărul a fost reţinut pe 09.02.2019 pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi încarcerat în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, iar a doua zi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila l-a plasat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: